OPEN CALL: bursa LLB danceWEB la ImPulsTanz Viena 2019

OPEN CALL: bursa LLB danceWEB la ImPulsTanz Viena 2019

Asociația 4Culture, co-organizator în cadrul proiectului European Life Long Burning - Towards a Sustainable Eco System for Contemporary Dance in Europe, oferă o bursă de studii unui artist român din domeniul performance-ului și dansului contemporan în cadrul programului danceWEB, ce se va desfășura în perioada 10 Iulie – 14 August 2019 în cadrul Festivalului Internațional de Dans din Viena ImPulsTanz.

Deadline aplicații 22.02.2019. Contact: andreea@4culture.ro

Dosarul de aplicație trebuie să cuprindă următoarele documente completate în limba engleză:
+ CV actualizat
+ o fotografie de dans
+ o fotografie portret
+ formularul de aplicație descărcat și completat cu Adobe Reader versiunea 8 sau mai mare și cu respectarea numărului de caractere https://bit.ly/2Da56TM

Mentorii programului de anul acesta sunt Anne Juren și Annie Dorsen în dialog cu Mette Ingvarsten.

DanceWEB oferă tinerilor profesioniști din domeniul dansului contemporan din țările europene și nu numai, posibilitatea de a participa la un program de training multinațional intens. Acesta este centrat pe schimbul de idei și cunoștințe, nelimitate de granițe naționale. Programul se concentrează pe formarea continuă, prin întâlnirea cu artiștii internaționali din cadrul ImPulsTanz, cu scopul de a orienta cariera participanților.

Life Long Burning (LLB) – către un sistem ecologic sustenabil pentru susținerea dansului contemporan în Europa este un proiect de cooperare multianual susținut de Uniunea Europeană în cadrul programului Europa Creativă în perioada 2018 – 2022 și este implementat de 11 organizații.

Programul este coordonat de danceWEB / AT alături de 4Culture / RO, Brain Store Project / BG, ICI-Center chorégraphique national de Montpellier / FR, NDA Slovenia / SI, STUK / BE, Tala Dance Center / HR, Uferstudios / DE, Veem House for Performance / NL, Workshop Foundation / HU, MDT Stockholm / SE.

Activitățile 4Culture în cadrul Life Long Burning 2019 sunt co-finanțate de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.