Open Call pentru tineri artisti @WASP

Open Call pentru tineri artisti @WASP

Asociatia 4Culture in parteneriat cu WASP – Working Art Space and Production lanseaza un apel de proiecte foto/video/instalatii pe tema “Jardin d’Europe”.

Ne propunem promovarea tinerilor artisti, oferind spatiul WASP pentru productia si expunerea creatiilor semnate de catre acestia.

Pornind de la libera voastra interpretare a temei “Jardin d’Europe”, va incurajam sa aveti o abordare indrazneata si creativa asupra spatiului oferit de WASP – Working Art Space and Production, avand toata libertatea in alegerea materialelor si a mijloacelor de comunicare, platforme cross-media (instalatii de sunet, fotografie, video, performance, immersive virtual reality si/sau internetul).

Formularul de aplicatie il puteti descarca de pe blogul WASP: http://waspstudios.wordpress.com/ si trebuie trimis pe adresele:paula.onet13@gmail.com (Paula Onet–responsabil proiect) si coordination@4culture.ro (Ana Dragnea–coordonator proiecte WASP)
Deadline: 21 iunie 2013.

Proiectele selectate vor fi prezentate public la WASP in data de 29 iunie 2013. Artistii selectati vor fi contactati pe e-mail in perioada 22-24 iunie 2013.

Asteptam propunerile voastre !

Echipa WASP