Wild Card in cadrul programului de masterat Ex.e.r.ce

Wild Card in cadrul programului de masterat Ex.e.r.ce

Asociatia 4Culture in parteneriat cu Centre Chorégraphique National Montpellier ofera primul Wild Card in cadrul proiectului de cooperare Life Long Burning (2013-2018).

Organizator: Centre Chorégraphique National Montpellier LR in parteneriat cu Asociatia 4 Culture

Durata: 30 septembrie – 8 noiembrie (6 saptamani)

Locatie: CCN de Montpellier LR

Programul se adreseaza unui tanar artist si include:

3 saptamani workshop cu Mathilde Monnier si Christophe Wavelet (1 – 18 octombrie)
1 saptamana workshop cu Alain Buffard si invitati (28 octombrie – 1 noiembrie)
1 saptamana workshop cu La Ribot (4 – 8 noiembrie)

Optional: posibilitatea de a participa la un workshop de o saptamana cu temele “surse ale culturii coregrafice” si “analiza corpului”, in functie de proiect si nivelul de cunoastere a limbii franceze.

Cerinte pentru aplicatie:
biografie si scrisoare de motivatie (redactate in limba engleza sau franceza)

Deadline:
16 august 2013

Aplicatiile se trimit pe adresa coordination@4culture.ro, in atentia Andreei Capitanescu, director artistic Asociatia 4 Culture

Informatii suplimentare:

Organizatorii acopera:
- transport international
- cazare si diurna
- costul intrarilor la spectacole sau vizite obligatorii
- costul programului de studiu timp de 6 saptamani

Life Long Burning (2013-2018) este un proiect european ce reuneste 12 co-organizatori (Cullberg Ballet/SE, Centre Choregraphique de Montpellier/FR, danceWeb/AT, Lokomotiva/MK, Station – Service for Contemporary Dance/RS, Ultima Vez/BE, worskspacebrussels/BE, Workshop Foundation/HU, Asociatia 4Culture/RO, Stichting Het Veem Theatre/NL, Tala Dance Centre/HR, Ufer Studios GmbH/DE) si 45 de parteneri asociati din Europa.

Life Long Burning isi propune sustinerea unei cooperari sustenabile, crearea si dezvoltarea unei infrastructuri in domeniul dansului contemporan si al performance-ului in Europa. Activitatile din cadrul Life Long Burning vizeaza sustinerea si profesionalizarea profesionistilor din domeniul dansului contemporan (performeri, coregrafi, profesori, administratori, manageri, jurnalisti etc), dar si a publicului larg.

*Acest proiect este finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului iar Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.